آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

راه پیشگیری از آبله میمونی چیست؟

شیوع آبله میمونی در بیش از ۲۰ کشور جهان، نگرانی‌هایی برای مقامات بهداشتی کشور‌ها و مردم ایجاد کرده، اما روش‌هایی برای پیشگیری از این بیماری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۰۹

به گزارش راهبردمعاصر، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تا روز گذشته گزارش‌هایی مبنی بر شناسایی نزدیک به ۲۰۰ مورد ابتلا به بیماری آبله میمون در بیش از ۲۰ کشور دریافت کرده است. این نهاد بین‌المللی با این حال همه‌گیری آبله میمون در بین انسان‌ها را «قابل کنترل» توصیف کرده است.

روز گذشته وزارت بهداشت ایران نیز از شناسایی ۶ مورد مشکوک آبله میمونی در کشور و منفی شدن تست‌های اولیه سه نفر از آن‌ها خبر داد.

آبله میمونی چیست؟
عامل آبله میمونی، نوعی ویروس است و دلیل نام‌گذاری آن این است که نخستین بار در سال ۱۹۵۸ در میان میمون‌هایی شناسایی شد که برای تحقیقات و پژوهش نگهداری می‌شدند. این بیماری بعد‌ها در سال ۱۹۷۰ میلادی در انسان نیز مشاهده شد.

آبله میمونی ظرف چند هفته بهبود پیدا می‌کند؟

آبله میمونی یک بیماری به اصطلاح "خود محدودشونده" است؛ به این معنا که علائم آن به طور خودبه‌خودی معمولاً ظرف ۲ تا ۳ هفته از بین می‌رود.

علائم آبله میمونی چیست؟

نشانه معمول این بیماری، دانه‌های پوستی همراه با تاول در صورت، دست، پا، دهان و اندام تناسلی است. این دانه‌ها ممکن است با تب، احساس ناراحتی یا ناخوشی، سردرد، خستگی و تورم غدد لنفاوی همراه باشند. بروز دانه‌هایی در ناحیه تناسلی در طغیان کنونی این بیماری بیشتر گزارش شده است.

دوره نهفتگی بیماری آبله میمون چه قدر است؟

دوره نهفتگی بیماری آبله میمون (از زمان ورود ویروس به بدن تا بروز علائم بیماری) ۵ تا ۱۰ روز است. تا زمانی که کسی نشانه‌های بالا را دارد می‌تواند بیماری را به دیگران منتقل کند.

سرایت بیماری چگونه است؟

این بیماری به راحتی بین افراد سرایت نمی‌کند، اما با ارتباط مستقیم با فرد مبتلا، ممکن است افراد سالم هم به آن مبتلا شوند.

از جمله راه‌های انتقال بیماری می‌توان به تماس با دانه‌های پوستی، مایعات بدنی، آب دهان و قطرک‌های تنفسی (تماس رو در روی طولانی)، تماس فرد با لوازم شخصی فرد مبتلا مانند حوله یا روتختی و آمیزش جنسی اشاره کرد.

راه پیشگیری از ابتلا به آبله میمون چیست؟

هرکس که با فرد مبتلا تماس نزدیک داشته باشد ممکن است به این بیماری دچار شود. پرهیز از تماس پوست به پوست یا ارتباط رو در رو با افراد دارای علائم، آمیزش جنسی ایمن (پایبندی به حریم خانواده و استفاده از کاندوم) و تمیز نگه داشتن دست‌ها از جمله روش‌های پیشگیری از ابتلا به آبله میمون است. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده